To Be Shared With....
our enjoyable moments!
By: Aini Wan Nenie Azean GHan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Jun-2007 02:51 Email | Share | | Bookmark
So un-PROFESSIONAL !!

 


Just to share it with u guys.. The bride is my friend.. Pity her on that day..



Saturday, 26-May-2007 16:08 Email | Share | | Bookmark
dinner @ Lembah Keramat

satay masih penuh dalam pinggan
enon nyer air suam...
dah abis bubur dak enon & gHan nih..
View all 10 photos...
Makan lagi! Hehe..nak wat camner.. memang favourite past time kan...

Petang tadi penganjur call, ajak gi makan kat Lembah Keramat...tuan punya idea tak lain tak bukan yang keja gomen tu lah, gHan.. hehehe... memula memang dah takleh nak join sebab ada hal... tapi disebabkan masa makan dianjak ke kul 10pm [secara tak sengaja,patut lepas maghrib dah melantak] so sempat lah join.. tak tahan ngan godaan makanan tuh...duk terbayang2 jerk.... sampai jer enon ngan gHan dah abis makan bubur.. tinggal nak mengadap sate jerk.. ok lah.. kira boleh masuk majlis lagi lah...

As usual, time makan mesti borak panjang nyer lah.. walaupun 3 orang jerk malam nih tapi citer tak penah abis.. ada jerk topik perbualan ... sesambil tuh mata layan citer charlie's angel yang terpasang kt TV tuh... pastu borak lagi...

ingat nak order ABC as desert tapi abis lak... sedap sangat ker kedai ni nyer ABC sampaikan boleh habis? musykil.. [sebenarnya tak puas ati sebab tak dapat] hehehe....

pas dah setel sumer, balik lah... next trip, memang target Alai kat melaka tuh.. hehehe... bila yerk?


Thursday, 24-May-2007 21:15 Email | Share | | Bookmark
dinner @ Bukit Cheras

destinasi malam ni....
menu.. cam dahaga lak tgk senarai air nih
nyum... nyum.. faveret gue kat sini
View all 21 photos...
Semalam gi makan lagi.. biasalah kan, tu xtvt wajib... last minute plan, tetiba organizer [sapa lagi kalu bukan dak enonz] call ajak makan chicken chop kat tempat biasa, on jer lah... rupanya pencetus idea [yang nih G-Han lak] yang ajak...

So trip bermula dari umah penganjur, wan ngan enon jer gerak dari situ.. tgh jalan amik g-han..pastu terus ke destinasi....ingat takde dah ayat cam kat Kelang tuh kuar dari mulut g-han sebab ni kat area KL jer kan.. rupanya ada gak..'aku tak penah lalu sini'... heheheh.. memang semua tempat lah dia tak penah lalu.. heheheheh

sampai sana, kitaorang mulakan operasi memesan makanan.. belek2 menu dulu walaupun wan ngan enon memang dah tau nak makan apa..memang dah pasang niat dari umah lagi nak makan chicken chop.. tengok mamat yang amik order tuh cam takde semangat jerk.. takpe, tak penting... yang penting kitaorang dah ada kat meja ni menantikan juadah sampai... tunggu nenie tak sampai2 lagi nih.. dia dari puchong... jem kot.... ehh... baru perasan, kedai nih dah upgrade lah.. ada air pancut lak.. siap lampu2 lagi.. untung besar dah tokey nih kot.. hehehehe

semua dah sampai, makan pun dah sampai... apa lagi, makan lah.... makan, borak, makan, borak, gelak sikit, makan lagi , gelak banyak, hehehehe..... tu jer lah agenda malam nih.... pecah perut duk gelak... hehehehe

abis main course, ada desert nih.. makan reramai, baru mesra kan... 'sharing is caring' bak kata orang..hehehe... time makan desert nih pun boleh wat lawak... ada lah sorang tuh order air suam 2 gelas, tapi ABC sampai dia yang nak terkam dulu.. hehehe..jangan marah erk.. gurau2 manja jer...

dah abis semua2 tuh... wat sikit perbincangan lah mana destinasi seterusnya untuk next meeting.. sebulat suara kata nak g Alai melaka.. lagi best kan.. setuju.. kita makan lagi.. hehehehe

pas tu bersurai ler.. balik... ngantuk dah...

p/s: compass ngan arah kiblat tuh spesel untuk enon.. pas ni takyah carik dah... hehehehehe

nak kesinambungan citer makan nih boleh ler gi enonz.blogspot.com & ghan121.blogspot.com


Friday, 11-May-2007 23:00 Email | Share | | Bookmark
Trip ke Tanjung Harapan

Eh korang,ada tempat makan ke dalam nih?
sempat pose sambil tunggu 'rescue' team...hehe
laa... kitaorang sesat rupanya...
View all 25 photos...
Yeehaa... kembali lagi! Hehehe...

Kali ni kitaorang gi Tanjung Harapan kat Klang jerk.. tapi kalau ikut tempoh masa perjalanan sikit jerk lagi nak sampai Umbai Melaka.. hehehe... tu sebab campur masa kecederaan lah (sesat skit daa).... Konon2 tunjuk terer lah sebab ada penunjuk arah nak gi sana tapi hampeh..kitaorang kecundang gak..sebab salah masuk satu simpang jerk... hehehe.. nampak cerah jer kat depan, ingatkan dah sampai restoran, sekali tengok signage NorthPort.. erk.. kita nak antar apa kat pelabuhan nih? terpaksa lah berenti tepi jalan n tunggu 'Rescue' team, Kak Syima & husband.. nak kena tunggu gak orang MPK tunjuk jalan ...

Sampai kat restoran tuh, apa lagi..memasing tunjuk skill pilih juadah..yang entah2 tuh lah.. Yang sorang tu tengok jerk, sebab sajer...taknak tambahkan sesak nak memilih... hehehe.... dah pilih, duduk ler sambil tunggu semua tu masak... sesambil tu potong kek lah..kebetulan lak ada orang taja kek tuh... ada orang nyanyi lah kat tempat nih..konon ala2 live group lah, boleh request lagu.. tapi mak oii... kitaorang rasa macam kalu group tu takde lagi cerialah suasana... dari awal sampai sampai nak balik asyik nyanyi lagu ala2 dangdut jerk.. lagu happy birthday pun dah jadi ala2 dangdut..camno tuh?

kitaorang makan dan makan dan makan lagi... memasing kusyuk layan hidangan... borak2 tuh ada gak ler... macam banyak jerk citer... dah habis semua tuh, kira nak berangkat balik lah... jalan2 kat tepi laut tu.. kali ni nak kuar dari situ konvoi ngan Kak Syima sebab takut tak sampai umah, buatnya kali terlajak ke sumatera lak, tak ke naya... dah sampai bandar kelang baru lah kitaorang konfiden nak gerak balik sendiri... hehehe... kelakar lah... bak kata G-Han, tak penah jejak kaki kat sini... tak penah sampai kat sini... cam jauh jerk padahal sebelah ngan KL jerk... hehehehe

tu jer lah kisah malam tuh... seronok gak walaupun 4 orang jerk tapi rasa cam bawak satu bas.... nanti kita g makan lagi kay...

Lupa lak, tetiba pas makan sumer tuh lidah ni teringin sangat nak makan desert..specific plak tuh.. nak aiskrim spiderman.. sebab macam cantik jer rupa aiskrim tuh.. dari kelang sampai shah alam carik... berenti 3-4 station minyak, baru jumpa.. puas hati.. hehehe... timer kasih ler kat enon,ghan & nenie sebab sudi melayan..



Saturday, 31-Mar-2007 01:14 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Enon!!

Nak makan kat sini lah!!
cheq's
mala's half
View all 20 photos...
Finally d day is here!! Sampai gak tarikh keramat Enon... Secara kecil-kecilan tapi meriah [kitaorang rasa meriah ler], celebrate birthday Enon ngan makan2.. biasalah, aktiviti wajib kan...

Penganjur utama malam tu tak lain tak bukan, Nenie.. yang datang join makan cheq's [cheq,husna&own], mala's [mala,ami,syafikah&syukur], wan, nenie & of course, birthday girl lah.. try ajak yang lelain tapi masing2 ngan komitmen memasing lah.. takpe, banyak lagi aktiviti makan2 masa akan datang...

malas nak citer banyak, kiter tengok gambar jer lah.. kot enon nak tambah apa2 kat sini..dipersilakan..



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net